Klasifikace produkce (CZ-CPA)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA) 1 01.01.2008 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Zpracované a konzervované maso (kromě drůbežího), vč. subdodavatelských prací

Úroveň Kód Název
4 1011 Zpracované a konzervované maso (kromě drůbežího), vč. subdodavatelských prací

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 3 - Skupina 101 Zpracované a konzervované maso a výrobky z masa, vč. souvisejících služeb a prací
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10112 Jedlé droby hovězí, vepřové, skopové, kozí, koňské a z jiných koňovitých, čerstvé nebo chlazené
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10113 Maso a jedlé droby (kromě drůbežího), zmrazené; ostatní maso a jedlé droby (kromě drůbežího)
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10114 Střižní vlna a surové kůže skotu, koní a jiných koňovitých, ovcí a koz
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10115 Tuk hovězí, ovčí, kozí nebo vepřový
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10116 Syrové droby, nevhodné k lidské spotřebě
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 5 - Kategorie 10119 Subdodavatelské práce při výrobě zpracovaného a konzervovaného masa (kromě drůbežího)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024