Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-NACE_KL Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE) 1 01.01.2008 09.09.9999 Činnosti

Položka klasifikace:

Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího

Úroveň Kód Název
4 1011 Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího

Definice položky:

Zahrnuje:
- provoz jatek, v nichž se provádí porážka, zpracování a balení masa jiného než drůbežího (tj. hovězího, vepřového, skopového, králičího, velbloudího atd.)
- výrobu čerstvého a mrazeného masa, v celku
- výrobu čerstvého a mrazeného masa, výsekového

Zahrnuje také:
- porážku a zpracování velryb na pevnině nebo na plavidlech k tomu určených
- produkci kůží a kožek, vč. žíní a srsti, na jatkách
- tavení vepřového sádla a jiných jedlých tuků živočišného původu
- zpracování jatečního odpadu
- produkci jateční (jirchářské) vlny

Nezahrnuje:
- tavení jedlých drůbežích tuků (10.12)
- balení masa (82.92)
Vazby
Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE) - úroveň 3 - Skupina 101 Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků
Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE) - úroveň 5 - Podtřída 10110 Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024