Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2025_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) 1 01.01.2025 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Třtinový nebo řepný cukr rafinovaný a chemicky čistá sacharóza, v pevném stavu, bez přídavku aromatických přípravků nebo barviv

Úroveň Kód Název
6 108112 Třtinový nebo řepný cukr rafinovaný a chemicky čistá sacharóza, v pevném stavu, bez přídavku aromatických přípravků nebo barviv

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie 10811 Surový nebo rafinovaný třtinový nebo řepný cukr; melasa
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17019910 Bílý cukr, obsahující >= 99,5 % hmotnostních sacharózy v sušině (kromě toho s přísadou aromatických přípravků nebo barviv)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17019990 Třtinový nebo řepný cukr a chemicky čistá sacharóza, v pevném stavu (kromě třtinového nebo řepného cukru s přísadou aromatických přípravků nebo barviva, surového cukru a bílého cukru)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 19.09.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025