Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2025_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) 1 01.01.2025 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Řepkový a hořčičný olej a jejich frakce, rafinovaný, ale chemicky neupravený

Úroveň Kód Název
6 104156 Řepkový a hořčičný olej a jejich frakce, rafinovaný, ale chemicky neupravený

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie 10415 Rafinované oleje, kromě zbytků
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15141910 Olej řepky nebo řepky olejky a jejich frakce, s nízkým obsahem kyseliny erukové a jeho frakce, o obsahu < 2 % hmotnostních kyseliny erukové, též rafinované, ale chemicky neupravené, pro technické nebo průmyslové účely (kromě toho pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu a surového)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15141990 Olej z řepky nebo z řepky olejky a jejich frakce, s nízkým obsahem kyseliny erukové a jeho frakce, o obsahu < 2 % hmotnostních kyseliny erukové, rafinované, ale chemicky neupravené, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě toho pro technické nebo průmyslové účely a surového)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15149910 Olej řepky nebo řepky olejky a jejich frakce, s vysokým obsahem kyseliny erukové, o obsahu >= 2 % hmotnostních kyseliny erukové, též rafinované, ale chemicky neupravené, pro technické nebo průmyslové účely (kromě toho pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu a surového)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15149990 Olej z řepky nebo z řepky olejky a jejich frakce, s vysokým obsahem kyseliny erukové, o obsahu >= 2 % hmotnostních kyseliny erukové, rafinované, ale chemicky neupravené, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě toho pro technické nebo průmyslové účely a surového)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 18.09.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025