Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2025_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) 1 01.01.2025 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené

Úroveň Kód Název
6 101112 Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso a maso jiných koňovitých, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031110 Vepřové maso z domácích prasat v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031190 Vepřové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031211 Vepřové kýty a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031219 Vepřové plece a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031290 Vepřové kýty, plece a kusy z nich, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě těch z domácích prasat)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031911 Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031913 Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031915 Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031955 Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031959 Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031990 Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 19.09.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025