Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie |
10111 |
Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso a maso jiných koňovitých, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02011000 |
Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012020 |
„Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012030 |
Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012050 |
Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012090 |
Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02013000 |
Hovězí maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |