Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2025_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) 1 01.01.2025 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Hovězí maso, čerstvé nebo chlazené

Úroveň Kód Název
6 101111 Hovězí maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso a maso jiných koňovitých, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02011000 Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012020 „Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012030 Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012050 Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012090 Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02013000 Hovězí maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 19.09.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025