| Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie | 
                    01135 | 
                    Kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07143000 | 
                    Jam (Dioscorea spp.), čerstvý, chlazený, zmrazený nebo sušený, též ve formě plátků nebo pelet | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07145000 | 
                    Xanthosoma (Xanthosoma spp.) čerstvá, chlazená, zmrazená nebo sušená, též ve formě plátků nebo pelet | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07149020 | 
                    Marantové, salepové a podobné kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu, čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet (kromě maniokových kořenů, batátů (sladkých brambor), jamu, kolokázie a xanthosomy) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07149090 | 
                    Topinambury a podobné kořeny a hlízy s vysokým obsahem inulinu, čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet a dřeň ságovníku (kromě maniokových, marantových a salepových kořenů, batátů (sladkých brambor), jamu, kolokázie a xanthosomy) |