| Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie | 
                    01135 | 
                    Kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07011000 | 
                    Brambory, sadbové, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07019010 | 
                    Brambory k výrobě škrobu, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07019050 | 
                    Brambory rané, od 1. ledna do 30. června, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    07019090 | 
                    Brambory, čerstvé nebo chlazené (kromě brambor raných, sadbových a k výrobě škrobu) |