Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin konzervované cukrem

Úroveň Kód Název
6 108224 Ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin konzervované cukrem

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10822 Čokoláda a cukrovinky
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060010 Zázvor, konzervovaný cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060031 Třešně a višně, s obsahem cukru > 13 % hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060035 Kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaye, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060038 Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě třešní a višní, zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060091 Kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaye, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy, s obsahem cukru <= 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060099 Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru <= 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1082240002 Ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 06.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024