Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10811 |
Surový nebo rafinovaný třtinový nebo řepný cukr; melasy |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17019100 |
Třtinový nebo řepný cukr, rafinovaný, s přísadou aromatických přípravků nebo barviv, v pevném stavu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17022010 |
Javorový cukr, v pevném stavu, s přísadou aromatických přípravků nebo barviv |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17022090 |
Javorový cukr v pevném stavu a javorový sirup (kromě toho s přísadou aromatických přípravků nebo barviv) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1081130002 |
Rafinovaný třtinový nebo řepný cukr s přídavkem aromatických přípravků nebo barviv; javorový cukr a sirup |