Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Tuky a oleje a jejich frakce z ryb a mořských savců

Úroveň Kód Název
6 104112 Tuky a oleje a jejich frakce z ryb a mořských savců

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10411 Živočišné oleje a tuky, jejich frakce, surové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15041010 Oleje z rybích jater a jejich frakce, o obsahu vitaminu A <= 2 500 mezinárodních jednotek na gram, též rafinované (kromě těch chemicky upravených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15041091 Oleje z platýsích jater a jejich frakce, též rafinované (kromě těch o obsahu vitaminu A <= 2 500 mezinárodních jednotek na gram a chemicky upravených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15041099 Oleje z rybích jater a jejich frakce, též rafinované (kromě těch o obsahu vitaminu A <= 2 500 mezinárodních jednotek na gram, chemicky upravených a z platýsů)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15042010 Pevné frakce tuků a olejů z ryb, též rafinované (kromě těch chemicky upravených a olejů z rybích jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15042090 Tuky a oleje a jejich tekuté frakce z ryb, též rafinované (kromě těch chemicky upravených a olejů z rybích jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15043010 Pevné frakce tuků a olejů z mořských savců, též rafinované (kromě těch chemicky upravených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15043090 Tuky a oleje a jejich tekuté frakce z mořských savců, též rafinované (kromě těch chemicky upravených)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1041120002 Tuky a oleje z ryb nebo mořských savců a jejich frakce, též rafinované, chemicky neupravené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 24.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024