Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10311 |
Zpracované a konzervované brambory |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20052010 |
Brambory, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20052020 |
Brambory v tenkých plátcích, smažené nebo pečené, též solené nebo ochucené, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě, nezmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20052080 |
Brambory, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové, nezmrazené (kromě brambor ve formě mouky, krupice nebo vloček a brambor v tenkých plátcích, smažených nebo pečených, též solených nebo ochucených, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1031143002 |
Brambory upravené nebo konzervované, nezmrazené, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě lupínků, ve vinném octě nebo kyselině octové) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1031146002 |
Brambory upravené nebo konzervované, nezmrazené, včetně bramborových lupínků (kromě sušených, ve vinném octě nebo kyselině octové nebo ve formě mouky, krupice nebo vloček) |