Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Brambory upravené nebo konzervované

Úroveň Kód Název
6 103114 Brambory upravené nebo konzervované

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10311 Zpracované a konzervované brambory
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20052010 Brambory, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě zmrazených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20052020 Brambory v tenkých plátcích, smažené nebo pečené, též solené nebo ochucené, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě, nezmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20052080 Brambory, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové, nezmrazené (kromě brambor ve formě mouky, krupice nebo vloček a brambor v tenkých plátcích, smažených nebo pečených, též solených nebo ochucených, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1031143002 Brambory upravené nebo konzervované, nezmrazené, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě lupínků, ve vinném octě nebo kyselině octové)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1031146002 Brambory upravené nebo konzervované, nezmrazené, včetně bramborových lupínků (kromě sušených, ve vinném octě nebo kyselině octové nebo ve formě mouky, krupice nebo vloček)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024