Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10202 |
Ryby, jinak upravené nebo konzervované; kaviár a kaviárové náhražky |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041100 |
Lososi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041210 |
Filé ze sleďů, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041291 |
Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách, v hermeticky uzavřených obalech (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041299 |
Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného a těch v hermeticky uzavřených obalech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041311 |
Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách, v olivovém oleji (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041319 |
Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených a v olivovém oleji) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041390 |
Sardinely a šproty, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041421 |
Tuňák pruhovaný (bonito), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041426 |
Filé známé jako "hřbety" z tuňáka pruhovaného (bonito), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji a drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041428 |
Tuňák pruhovaný (bonito), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech (kromě toho v rostlinném oleji, drceného a filé známého jako "hřbety") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041431 |
Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041436 |
Filé známé jako "hřbety" z tuňáka žlutoploutvého (Thunnus albacares), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji a drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041438 |
Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech (kromě toho v rostlinném oleji, drceného a filé známého jako "hřbety") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041441 |
Tuňáci, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drcených, tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041446 |
Filé známé jako "hřbety" z tuňáků, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji, drceného, z tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041448 |
Tuňáci připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených, v rostlinném oleji, filé známého jako "hřbety", tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041490 |
Pelamidy (Sarda spp.), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041511 |
Filé z makrel druhu Scomber scombrus a Scomber japonicus, připravené nebo v konzervách |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041519 |
Makrely druhu Scomber scombrus a Scomber japonicus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených a filé z makrel) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041590 |
Makrely druhu Scomber australasicus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041600 |
Sardele (ančovičky), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041700 |
Úhoři, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041800 |
Žraločí ploutve, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041910 |
Lososovití, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených a lososů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041931 |
Filé známé jako "hřbety" z ryb rodu Euthynnus, připravené nebo v konzervách (kromě tuňáka pruhovaného (bonito) (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis)) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041939 |
Ryby rodu Euthynnus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených, filé známého jako "hřbety" a tuňáka pruhovaného (bonito) (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis)) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041950 |
Ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041991 |
Filé, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené (kromě toho z lososovitých, sleďů, sardinek, sardinel, šprotů, tuňáků, tuňáků pruhovaných a tuňáků žlutoploutvých, pelamid, makrel, sardele (ančoviček), úhořů, žraločích ploutví, ryb rodu Euthynnus a druhu Orcynopsis unicolor) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041992 |
Treska (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041993 |
Treska tmavá (Pollachius virens), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041994 |
Štikozubci (Merluccius spp., Urophycis spp.), připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě těch najemno drcených a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041995 |
Treska pestrá (Theragra chalcogramma) a treska polak (Pollachius pollachius), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041997 |
Ryby, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě těch drcených, jen uzených, lososovitých, sleďů, sardinek, sardinel a šprotů, sardele (ančoviček), tuňáků, tuňáků pruhovaných a tuňáků žlutoploutvých, pelamid, makrel, úhořů, žraločích ploutví, ryb rodu Euthynnus a druhu Orcynopsis unicolor, tresek, štikozubců a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042005 |
Přípravky ze surimi |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042010 |
Lososi, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042030 |
Lososovití, připravení nebo v konzervách (kromě lososů a celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042040 |
Ančovičky, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042050 |
Sardinky, bonita, makrely druhů Scomber scombrus a Scomber japonicus a ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042070 |
Tuňáci, tuňáci pruhovaní (bonito) a ostatní ryby druhu Euthynnus, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042090 |
Ryby, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech, přípravků ze surim, lososovitých, ančoviček, sardinek, bonita, makrel druhu Scomber Scombrus a Scomber Japonicus, ryb druhu Orcynopsis unicolor, tuňáků, tuňáků pruhovaných (bonito) a ostatních ryb druhu Euthynnus) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020251002 |
Přípravky nebo konzervy z lososů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020252002 |
Přípravky nebo konzervy ze sleďů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020253002 |
Přípravky nebo konzervy ze sardinek, sardinel a šprotů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020254002 |
Přípravky nebo konzervy z tuňáků, tuňáků pruhovaných a pelamid, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020255002 |
Přípravky nebo konzervy z makrel, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020256002 |
Přípravky nebo konzervy ze sardel (ančoviček), celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020257002 |
Rybí filé, obalené těstem nebo strouhankou, včetně rybích prstů (kromě hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020258002 |
Ostatní přípravky nebo konzervy z ryb, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1020259002 |
Přípravky nebo konzervy z ryb (kromě celých nebo v kusech a hotových pokrmů) |