Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Tuk hovězí, ovčí, kozí nebo vepřový

Úroveň Kód Název
6 101150 Tuk hovězí, ovčí, kozí nebo vepřový

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10115 Tuk hovězí, ovčí, kozí nebo vepřový
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02091011 Podkožní vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, čerstvý, chlazený, zmrazený, solený nebo ve slaném nálevu
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02091019 Podkožní vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, sušený nebo uzený
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02091090 Vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, čerstvý, chlazený, zmrazený, solený, ve slaném nálevu, sušený nebo uzený (kromě podkožního tuku)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15011010 Sádlo vepřové, škvařené nebo jinak extrahované, pro průmyslové/technické účely (kromě sádla pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, stearinu z vepřového sádla a oleinu z veprového sádla)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15011090 Sádlo vepřové, škvařené nebo jinak extrahované, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě sádla pro průmyslové/techické účely, stearinu z vepřového sádla a oleinu z vepřového sádla)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15012010 Tuk vepřový, škvařený nebo jinak extrahovaný, pro průmyslové/technické účely (kromě tuku pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu a vepřového sádla)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15012090 Tuk vepřový, škvařený nebo jinak extrahovaný, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě tuku pro průmyslové/techické účely a vepřového sádla)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15021010 Lůj hovězí, ovčí nebo kozí, pro průmyslové/technické účely (kromě loje pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, oleomargarínu a oleinu z loje a oleostearinu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15021090 Lůj hovězí, ovčí nebo kozí, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě loje pro průmyslové/techické účely, oleinu z loje a oleostearinu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15029010 Tuk hovězí, ovčí nebo kozí, pro průmyslové/technické účely (kromě tuku pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, loje, oleostearinu a oleomargarínu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15029090 Tuk hovězí, ovčí nebo kozí, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě tuku pro průmyslové/techické účely, loje, oleostearinu a oleomargarínu)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011504002 Vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, čerstvý, chlazený, zmrazený, solený nebo ve slaném nálevu, sušený nebo uzený
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011506002 Vepřový tuk, škvařený nebo jinak extrahovaný
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011507002 Hovězí, ovčí nebo kozí lůj, syrový nebo škvařený nebo jinak extrahovaný
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 06.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024