Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10115 |
Tuk hovězí, ovčí, kozí nebo vepřový |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02091011 |
Podkožní vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, čerstvý, chlazený, zmrazený, solený nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02091019 |
Podkožní vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, sušený nebo uzený |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02091090 |
Vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, čerstvý, chlazený, zmrazený, solený, ve slaném nálevu, sušený nebo uzený (kromě podkožního tuku) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15011010 |
Sádlo vepřové, škvařené nebo jinak extrahované, pro průmyslové/technické účely (kromě sádla pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, stearinu z vepřového sádla a oleinu z veprového sádla) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15011090 |
Sádlo vepřové, škvařené nebo jinak extrahované, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě sádla pro průmyslové/techické účely, stearinu z vepřového sádla a oleinu z vepřového sádla) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15012010 |
Tuk vepřový, škvařený nebo jinak extrahovaný, pro průmyslové/technické účely (kromě tuku pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu a vepřového sádla) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15012090 |
Tuk vepřový, škvařený nebo jinak extrahovaný, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě tuku pro průmyslové/techické účely a vepřového sádla) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15021010 |
Lůj hovězí, ovčí nebo kozí, pro průmyslové/technické účely (kromě loje pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, oleomargarínu a oleinu z loje a oleostearinu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15021090 |
Lůj hovězí, ovčí nebo kozí, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě loje pro průmyslové/techické účely, oleinu z loje a oleostearinu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15029010 |
Tuk hovězí, ovčí nebo kozí, pro průmyslové/technické účely (kromě tuku pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, loje, oleostearinu a oleomargarínu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
15029090 |
Tuk hovězí, ovčí nebo kozí, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu (kromě tuku pro průmyslové/techické účely, loje, oleostearinu a oleomargarínu) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011504002 |
Vepřový tuk neprorostlý libovým masem, neškvařený nebo jinak neextrahovaný, čerstvý, chlazený, zmrazený, solený nebo ve slaném nálevu, sušený nebo uzený |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011506002 |
Vepřový tuk, škvařený nebo jinak extrahovaný |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011507002 |
Hovězí, ovčí nebo kozí lůj, syrový nebo škvařený nebo jinak extrahovaný |