Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10113 |
Maso a jedlé droby (kromě drůbežího), zmrazené; ostatní maso a jedlé droby (kromě drůbežího) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02021000 |
Hovězí maso v celku a půlené, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022010 |
„Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022030 |
Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022050 |
Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022090 |
Hovězí maso, nevykoštěné, zmrazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02023010 |
Hovězí přední čtvrti celé nebo dělené nejvýše do 5 kusů, každá čtvrť v sam. bloku; kompenz. čtvrti ve 2 blocích, z nichž jeden obs. přední čtvrť celou nebo dělenou nejvýše do 5 kusů a 2. obs. zadní čtvrť, krom svíčkové, v jednom kusu, vykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02023050 |
Hovězí přední čtvrti s částí boku nebo bez něj a hovězí hrudí, vykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02023090 |
Hovězí maso, vykostěné, zmrazené (kromě předních čtvrtí celých nebo dělených nejvýše do 5 kusů, každá čtvrť v sam. bloku; kompenzovaných čtvrtí ve dvou blocích, z nichž jeden obsahuje přední čtvrť celou nebo dělenou nejvýše do pěti kusů a druhý obsahuje zadní čtvrť, krom svíčkové, v jednom kusu; předních čtvrtí a částí boku nebo bez něj a hovězích hrudí) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011310002 |
Hovězí nebo telecí maso, zmrazené |