Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Kozí maso, čerstvé nebo chlazené

Úroveň Kód Název
6 101114 Kozí maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02045011 Kozí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02045013 Předky a půlené předky kozího masa, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02045015 Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou kozího masa, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02045019 Spojené kýty a oddělené kýty kozího masa, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02045031 Nevykostěné kusy kozího masa, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů a šrůtek a půlených hřbetů a spojených kýty a oddělených kýt)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02045039 Vykostěné kusy kozího masa, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011140002 Kozí maso, čerstvé nebo chlazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 24.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024