Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10111 |
Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02041000 |
Jehněčí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042100 |
Skopové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě jehněčího) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042210 |
Předky a půlené předky skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042230 |
Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042250 |
Spojené kýty a oddělené kýty skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042290 |
Skopové maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů, šrůtek, půlených hřbetů se šrůtkou a spojených kýt a oddělených kýt) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042300 |
Skopové maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011130002 |
Jehněčí nebo skopové maso, čerstvé nebo chlazené |