Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
01135 |
Kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
07143000 |
Jam (Dioscorea spp.), čerstvý, chlazený, zmrazený nebo sušený, též ve formě plátků nebo pelet |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
07145000 |
Xanthosoma (Xanthosoma spp.) čerstvá, chlazená, zmrazená nebo sušená, též ve formě plátků nebo pelet |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
07149020 |
Marantové, salepové a podobné kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu, čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet (kromě maniokových kořenů, batátů (sladkých brambor), jamu, kolokázie a xanthosomy) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
07149090 |
Topinambury a podobné kořeny a hlízy s vysokým obsahem inulinu, čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet a dřeň ságovníku (kromě maniokových, marantových a salepových kořenů, batátů (sladkých brambor), jamu, kolokázie a xanthosomy) |