Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Ostatní kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu

Úroveň Kód Název
6 011359 Ostatní kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 01135 Kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07143000 Jam (Dioscorea spp.), čerstvý, chlazený, zmrazený nebo sušený, též ve formě plátků nebo pelet
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07145000 Xanthosoma (Xanthosoma spp.) čerstvá, chlazená, zmrazená nebo sušená, též ve formě plátků nebo pelet
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07149020 Marantové, salepové a podobné kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu, čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet (kromě maniokových kořenů, batátů (sladkých brambor), jamu, kolokázie a xanthosomy)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07149090 Topinambury a podobné kořeny a hlízy s vysokým obsahem inulinu, čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet a dřeň ságovníku (kromě maniokových, marantových a salepových kořenů, batátů (sladkých brambor), jamu, kolokázie a xanthosomy)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 22.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024