Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
CZ-CPA_2015_KL Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) 1 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Batáty (sladké brambory)

Úroveň Kód Název
6 011352 Batáty (sladké brambory)

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 01135 Kořeny a hlízy s vysokým obsahem škrobu nebo inulinu
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07142010 Batáty (sladké brambory), čerstvé, celé, určené k lidskému požívání
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07142090 Batáty (sladké brambory), čerstvé, chlazené, zmrazené nebo sušené, též ve formě plátků nebo pelet (kromě batátů čerstvých, celých, určených k lidskému požívání)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 05.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024