Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0304 |
Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03049310 |
Surimi z tilápie (Oreochromis spp.), sumců (Pangasius spp., Silurus spp.,Clarias spp., Ictalurus spp.), kaprovitých (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), úhořů (Anguilla spp.), robala nilského (Lates niloticus) a hadohlavců (Channa spp.), zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03049390 |
Maso (též mleté) z tilápie (Oreochromis spp.), sumců (Pangasius spp., Silurus spp.,Clarias spp., Ictalurus spp.), kaprovitých (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), úhořů (Anguilla spp.), robala nilského (Lates niloticus) a hadohlavců (Channa spp.), zmrazené (kromě filé a surimi) |