Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.9 01.01.2012 31.12.2016 Produkce

Položka klasifikace:

Maso z tilapálií,sumců,kaprů,úhořů,robala,hadohlavců,čerstvé,chlazené

Úroveň Kód Název
4 030451 Maso z tilapálií,sumců,kaprů,úhořů,robala,hadohlavců,čerstvé,chlazené

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0304 Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03045100 Maso (též mleté) z tilápie (Oreochromis spp.), sumců (Pangasius spp., Silurus spp.,Clarias spp., Ictalurus spp.), kaprovitých (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), úhořů (Anguilla spp.), robala nilského (Lates niloticus) a hadohlavců (Channa spp.), čerstvé nebo chlazené (kromě filé)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 27.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024