Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.10 01.01.2017 31.12.2021 Produkce

Položka klasifikace:

Sardinky, sardinely, šprot obecný, čerství nebo chlazení

Úroveň Kód Název
4 030243 Sardinky, sardinely, šprot obecný, čerství nebo chlazení

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03024310 Sardinka obecná (Sardina pilchardus), čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03024330 Sardinky rodu Sardinops; sardinely (Sardinella spp.), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03024390 Šprot obecný (Sprattus sprattus), čerstvý nebo chlazený
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 27.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024