| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    0207 | 
                    Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076005 | 
                    Maso z perliček, nedělené, čerstvé, chlazené nebo zmrazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076010 | 
                    Maso z perliček, dělené, vykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076021 | 
                    Půlky nebo čtvrtky perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076031 | 
                    Celá křídla perliček, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076041 | 
                    Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076051 | 
                    Prsa a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076061 | 
                    Stehna a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076081 | 
                    Maso z perliček, dělené, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich části) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076091 | 
                    Játra z perliček, čerstvá, chlazená nebo zmrazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02076099 | 
                    Jedlé droby z perliček, čerstvé, chlazené nebo zmrazené (kromě jater) |