Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.11 01.01.2022 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Maso z hus ostatní, čerstvé nebo chlazené

Úroveň Kód Název
4 020754 Maso z hus ostatní, čerstvé nebo chlazené

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0207 Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075410 Maso z hus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075421 Půlky nebo čtvrtky hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075431 Celá křídla hus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075441 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075451 Prsa a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075461 Stehna a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075471 „Husí paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075481 Maso z hus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "husích palet")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075491 Játra z hus, jiná než tučná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075499 Jedlé droby z hus, čerstvé nebo chlazené (kromě jater)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024