Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0207 |
Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074410 |
Maso z kachen, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074421 |
Půlky nebo čtvrtky kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074431 |
Celá křídla kachen, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074441 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074451 |
Prsa a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074461 |
Stehna a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074471 |
„Kachní paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074481 |
Maso z kachen, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "kachních palet") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074491 |
Játra z kachen, jiná než tučná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074499 |
Jedlé droby z kachen, čerstvé nebo chlazené (kromě jater) |