Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
SKP_KL Standardní klasifikace produkce (SKP) 1.4 01.01.1998 31.12.1998 Produkce

Položka klasifikace:

Kozí maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené

Úroveň Kód Název
7 151117 Kozí maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené

Vazby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15111 Maso a jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 24.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024