Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
SKP_KL Standardní klasifikace produkce (SKP) 1.5 01.01.1999 31.12.2002 Produkce

Položka klasifikace:

Ocet stolní, připravené omáčky, směsi s obsahem koření, hořčičná moučka, připravená hořčice

Úroveň Kód Název
6 15871 Ocet stolní, připravené omáčky, směsi s obsahem koření, hořčičná moučka, připravená hořčice

Vazby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1587 Koření a aromatické výtažky
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 158711 Ocet stolní
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 158712 Připravené omáčky, směsi s obsahem koření, hořčičná moučka, připravené hořčice
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024