Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
SKP_KL Standardní klasifikace produkce (SKP) 1.6 01.01.2003 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Maso a jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené

Úroveň Kód Název
6 15111 Maso a jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené

Vazby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1511 Čerstvé nebo konzervované maso z velkých hospodářských zvířat
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151111 Hovězí maso vč. telecího čerstvé nebo chlazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151112 Hovězí maso vč. telecího zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151113 Vepřové maso čerstvé nebo chlazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151114 Vepřové maso zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151115 Skopové maso vč. jehněčího čerstvé nebo chlazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151116 Skopové maso vč. jehněčího zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151117 Kozí maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151118 Koňské maso, maso oslů, mul nebo mezků čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151119 Jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 27.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024