Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
SKP_KL Standardní klasifikace produkce (SKP) 1.4 01.01.1998 31.12.1998 Produkce

Položka klasifikace:

Drůbeží a ostatní maso, jedlé droby, čerstvé, chlazené nebo zmrazené, peří

Úroveň Kód Název
5 1512 Drůbeží a ostatní maso, jedlé droby, čerstvé, chlazené nebo zmrazené, peří

Vazby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 4 - Skupina 151 Maso a masné výrobky
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15121 Čerstvé nebo konzervované maso z drobných hospodářských zvířat a zvěřiny
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15122 Kůže a jiné části ptačího těla s péry, peří
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15129 Průmyslové práce při zpracování čerstvého nebo konzervovaného masa z drobných hospodářských zvířat a zvěřiny
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 06.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024