Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
SKP_KL Standardní klasifikace produkce (SKP) 1.5 01.01.1999 31.12.2002 Produkce

Položka klasifikace:

Výrobky jateční (maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené, surové kůže apod.) kromě masa drůbežího, králičího, zvěřiny aj. drobných hospodářských zvířat

Úroveň Kód Název
5 1511 Výrobky jateční (maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené, surové kůže apod.) kromě masa drůbežího, králičího, zvěřiny aj. drobných hospodářských zvířat

Vazby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 4 - Skupina 151 Maso a masné výrobky
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15111 Maso a jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15112 Jateční (jirchářská) vlna a surové kůže
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15113 Tuky (oleje) z hovězího dobytka, ovcí, koz a prasat
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15114 Nejedlý odpad z masné výroby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15119 Průmyslové práce při zpracování čerstvého nebo konzervovaného masa z velkých hospodářských zvířat
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 27.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024