Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
SKP_KL Standardní klasifikace produkce (SKP) 1 01.01.1994 31.08.1995 Produkce

Položka klasifikace:

Výrobky jateční (maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené, surové kůže apod.)

Úroveň Kód Název
4 151 Výrobky jateční (maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené, surové kůže apod.)

Vazby
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 3 - Oddíl 15 Potravinářské výrobky a nápoje; související práce
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1511 Čerstvé nebo konzervované maso z velkých hospodářských zvířat
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1512 Čerstvé nebo konzervované maso z drobných hospodářských zvířat a zvěřiny
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1513 Masné výrobky
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 06.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024