Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
2206 |
Ostatní kvašené (fermentované) nápoje (například jablečné víno, hruškové víno, medovina,saké); směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060010 |
Matolinové víno |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060031 |
Jablečné a hruškové víno (Cider a Perry), šumivé |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060039 |
Medovina, ostatní kvašené (fermentované) nápoje, směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, šumivé, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060051 |
Jablečné víno a hruškové víno (Cider a Perry), nešumivé, v nádobách o obsahu <= 2 litry |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060059 |
Medovina, ostatní kvašené (fermentované) nápoje, směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, nešumivé, v nádobách o obsahu <= 2 litry, jinde neuvedené a nezahrnuté (kromě vína z čerstvých hroznů, vinného moštu, vermuntu a ostatního vína z čerstvých hroznů, připravené pomocí aromatických bylin nebo jiných aromatických látek, matolinového vína, jablečného a hruškového vína) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060081 |
Jablečné a hruškové víno (Cider a Perry), nešumivé, v nádobách o obsahu > 2 litry |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22060089 |
Medovina, ostatní kvašené (fermentované) nápoje, směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, nešumivé, v nádobách o obsahu > 2 litry, jinde neuvedené a nezahrnuté (kromě vína z čerstvých hroznů, vinného moštu, vermuntu a ostatního vína z čerstvých hroznů, připravené pomocí aromatických bylin nebo jiných aromatických látek, matolinového vína, jablečného a hruškového vína) |