| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    2009 | 
                    Šťávy ovocné zeleninové nezkvašené i slazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20097911 | 
                    Jablečná šťáva, nezkvašená, s hodnotou Brix > 67 při teplotě 20 °C, v hodnotě <= 22 € za 100 kg čisté hmotnosti, též s přídavkem cukru nebo jiných sladidel (kromě té s přídavkem alkoholu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20097919 | 
                    Jablečná šťáva, nezkvašená, s hodnotou Brix > 67 při teplotě 20 °C, v hodnotě > 22 € za 100 kg čisté hmotnosti, též s přídavkem cukru nebo jiných sladidel (kromě té s přídavkem alkoholu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20097930 | 
                    Jablečná šťáva, nezkvašená, s hodnotou Brix > 20, avšak <= 67 při teplotě 20 °C, v hodnotě > 18 € za 100 kg čisté hmotnosti, též s přídavkem cukru (kromě té s přídavkem alkoholu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20097991 | 
                    Jablečná šťáva, nezkvašená, s hodnotou Brix > 20, avšak <= 67 při teplotě 20 °C, v hodnotě <= 18 € za 100 kg čisté hmotnosti, s obsahem přidaného cukru > 30% hmotnostních (kromě té s přídavkem alkoholu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20097998 | 
                    Jablečná šťáva, nezkvašená, s hodnotou Brix > 20, avšak <= 67 při teplotě 20 °C, v hodnotě <= 18 € za 100 kg čisté hmotnosti, s obsahem přidaného cukru <= 30% hmotnostních (kromě té s přídavkem alkoholu) |