Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.4 01.04.2004 31.12.2004 Produkce

Položka klasifikace:

Ovoce,ořechy,kůry,slupky aj konzervov.cukrem

Úroveň Kód Název
4 200600 Ovoce,ořechy,kůry,slupky aj konzervov.cukrem

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2006 Ovoce ořechy kůry slupky konzervované cukrem
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060010 Zázvor, konzervovaný cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060031 Třešně a višně, s obsahem cukru > 13 % hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060035 Kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaye, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060038 Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě třešní a višní, zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060091 Kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaye, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy, s obsahem cukru <= 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20060099 Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru <= 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 27.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024