Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
2005 |
Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059010 |
Plody Capsicum připravené,konzervované,ne:sladké,zmrazené,v octě,kys.octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059030 |
Kapary připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059050 |
Artyčoky připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059060 |
Mrkev připravená,konzervovaná,ne:zmrazená,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059070 |
Zeleninové směsi připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059075 |
Zelí kyselé připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059080 |
Zelenina ost.připravená,konzervovaná,ne:viz sazebník |