Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
2005 |
Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20052010 |
Brambory, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20052020 |
Brambory v tenkých plátcích, smažené nebo pečené, též solené nebo ochucené, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě, nezmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20052080 |
Brambory, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové, nezmrazené (kromě brambor ve formě mouky, krupice nebo vloček a brambor v tenkých plátcích, smažených nebo pečených, též solených nebo ochucených, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě) |