Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1902 |
Těstoviny i vařené nadívané a jinak upravené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
19022010 |
Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, též vařené nebo jinak připravené, obsahující > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
19022030 |
Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, též vařené nebo jinak připravené, obsahující > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
19022091 |
Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, vařené (kromě těch obsahujících > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu nebo obsahujících > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
19022099 |
Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, jinak připravené (kromě vařených nebo těch obsahujících > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu nebo obsahujících > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých) |