Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1604 |
Přípravky,konzervy z ryb,kaviár,jeho náhražky |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042005 |
Přípravky ze surimi |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042010 |
Lososi, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042030 |
Lososovití, připravení nebo v konzervách (kromě lososů a celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042040 |
Ančovičky, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042050 |
Sardinky, bonita, makrely druhů Scomber scombrus a Scomber japonicus a ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042070 |
Tuňáci, tuňáci pruhovaní (bonito) a ostatní ryby druhu Euthynnus, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16042090 |
Ryby, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech, přípravků ze surim, lososovitých, ančoviček, sardinek, bonita, makrel druhu Scomber Scombrus a Scomber Japonicus, ryb druhu Orcynopsis unicolor, tuňáků, tuňáků pruhovaných (bonito) a ostatních ryb druhu Euthynnus) |