Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.11 01.01.2022 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Olej z palm.jader,babassový ost,frakce,ch.neu

Úroveň Kód Název
4 151329 Olej z palm.jader,babassový ost,frakce,ch.neu

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 1513 Olej kokosový babassový z jader palmových ap
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15132911 Pevné frakce oleje z palmových jader nebo babassuový oleje, též rafinované, ale chemicky neupravené, v bezprostředním obalu o čisté hmotnosti <= 1 kg
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15132919 Pevné frakce oleje z palmových jader nebo babassuový oleje, též rafinované, ale chemicky neupravené, v bezprostředním obalu o čisté hmotnosti > 1 kg
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15132930 Olej z palmových jader nebo babassuový olej a jejich tekuté frakce, též rafinované, ale chemicky neupravené, pro technické nebo průmyslové účely (kromě toho pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu a surového)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15132950 Olej z palmových jader nebo babassuový olej a jejich kapalné frakce, též rafinované, ale chemicky neupravené, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, v bezprostředním obalu o čisté hmotnosti <= 1 kg (kromě toho pro technické nebo průmyslové účely a surového)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 15132990 Olej z palmových jader nebo babassuový olej a jejich kapalné frakce, též rafinované, ale chemicky neupravené, pro výrobu potravin určených pro lidskou výživu, v bezprostředním obalu o čisté hmotnosti > 1 kg (kromě toho pro technické nebo průmyslové účely a surového)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 24.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024