Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.3 01.01.2002 31.03.2004 Produkce

Položka klasifikace:

Žloutky čerstvé,vařené,zmrazené ap,i slazené

Úroveň Kód Název
4 040819 Žloutky čerstvé,vařené,zmrazené ap,i slazené

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0408 Vejce bez skořápek žloutky čerstvé sušené ap
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04081920 Žloutky, čerstvé, vařené ve vodě nebo v páře, lisované, zmrazené nebo jinak konzervované, též obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla, nezpůsobilé k lidskému požívání (kromě sušených žloutků)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04081981 Žloutky, tekuté, způsobilá k lidskému požívání, též obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04081989 Žloutky, zmrazené nebo jinak konzervované, způsobilé k lidskému požívání, též obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě sušených a tekutých žloutků)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 26.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024