Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.3 01.01.2002 31.03.2004 Produkce

Položka klasifikace:

Podmáslí,kefír,mléko aj zkvaš,i ochucené ap

Úroveň Kód Název
4 040390 Podmáslí,kefír,mléko aj zkvaš,i ochucené ap

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0403 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, jogurt, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, též zahuštěné nebo ochucené nebo obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla nebo obsahující přidané ovoce, ořechy nebo kakao a jogurt může navíc obsahovat čokoládu, koření, kávu, rostliny nebo obiloviny
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039011 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039013 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039019 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 27 % hmotnostní, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039031 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039033 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039039 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 27 % hmotnostní, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039051 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039053 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039059 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039061 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039063 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039069 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039071 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039073 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039079 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku tuku > 27 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039091 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostní, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039093 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039099 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 06.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024