| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    0403 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, jogurt, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, též zahuštěné nebo ochucené nebo obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla nebo obsahující přidané ovoce, ořechy nebo kakao a jogurt může navíc obsahovat čokoládu, koření, kávu, rostliny nebo obiloviny | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039011 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039013 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039019 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 27 % hmotnostní, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039031 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039033 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039039 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 27 % hmotnostní, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039051 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039053 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039059 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039061 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039063 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039069 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039071 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039073 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039079 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku tuku > 27 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039091 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostní, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039093 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    04039099 | 
                    Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu) |