Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.7 01.01.2007 31.12.2007 Produkce

Položka klasifikace:

Sardinky,šproty čerst,chl,ne játra,jikry,mlíčí

Úroveň Kód Název
4 030261 Sardinky,šproty čerst,chl,ne játra,jikry,mlíčí

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03026110 Sardinky Sardina pilchardus, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03026130 Sardinky Sardinops, sardinely (Sardinella spp.), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03026180 Šproty (Sprattus sprattus), čerstvé nebo chlazené
Jazyková verze dat: cs

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 05.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024