Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.10 01.01.2017 31.12.2021 Produkce

Položka klasifikace:

Pstruzi čerství,chlazení,ne játra,jikry,mlíčí

Úroveň Kód Název
4 030211 Pstruzi čerství,chlazení,ne játra,jikry,mlíčí

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021110 Pstruzi druhu Oncorhynchus apache a Oncorhynchus chrysogaster, čerství nebo chlazení
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021120 Pstruzi druhu Oncorhynchus mykiss, s hlavami a žábrami, vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1,2 kg, nebo bez hlav, bez žaber a vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1 kg, čerství nebo chlazení
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021180 Pstruzi druhu Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, čerství nebo chlazení (kromě pstruhů druhu Oncorhynchus mykiss, s hlavami a žábrami, vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1,2 kg, nebo bez hlav, bez žaber a vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1 kg)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 27.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024