Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0210 |
Maso a jedlé droby, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené, jedlé moučky a prášky z masa nebo drobů |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101910 |
Vepřové slaninové půlky nebo přední tři čtvrti, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101920 |
Vepřové zadní tři čtvrti nebo půlky, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101930 |
Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101940 |
Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101950 |
Vepřové maso, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, slaninových půlek nebo předních tři čtvrtí, zadních tři čtvrtí nebo půlek, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101960 |
Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101970 |
Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101981 |
Vepřové maso, z domácích prasat, vykostěné, sušené nebo uzené (kromě bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101989 |
Vepřové maso, z domácích prasat, nevykostěné, sušené nebo uzené (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101990 |
Vepřové maso, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené (kromě masa z domácích prasat, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich a bůčků (prorostlých) a kusů z nich) |