| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    0210 | 
                    Maso a jedlé droby, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené, jedlé moučky a prášky z masa nebo drobů | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101910 | 
                    Vepřové slaninové půlky nebo přední tři čtvrti, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101920 | 
                    Vepřové zadní tři čtvrti nebo půlky, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101930 | 
                    Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101940 | 
                    Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101950 | 
                    Vepřové maso, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, slaninových půlek nebo předních tři čtvrtí, zadních tři čtvrtí nebo půlek, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101960 | 
                    Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101970 | 
                    Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101981 | 
                    Vepřové maso, z domácích prasat, vykostěné, sušené nebo uzené (kromě bůčků a kusů z nich) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101989 | 
                    Vepřové maso, z domácích prasat, nevykostěné, sušené nebo uzené (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02101990 | 
                    Vepřové maso, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené (kromě masa z domácích prasat, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich a bůčků (prorostlých) a kusů z nich) |