Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0207 |
Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02073211 |
Kachny oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané kachny 85 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02073215 |
Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané kachny 70 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02073219 |
Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané kachny 63 % a jiné formy kachen, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "85% a 70% kachen) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02073251 |
Husy oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané husy 82 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02073259 |
Husy oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané husy 75 % a jiné formy hus, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "82% hus") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02073290 |
Perličky, nedělené, čerstvé nebo chlazené |