| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    0207 | 
                    Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072610 | 
                    Maso z krocanů a krůt, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072620 | 
                    Půlky nebo čtvrtky krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072630 | 
                    Celá křídla krocanů a krůt, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072640 | 
                    Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072650 | 
                    Prsa a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072660 | 
                    Spodní stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072670 | 
                    Stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená (kromě spodních stehen a jejich částí) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072680 | 
                    Maso z krocanů a krůt, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072691 | 
                    Jedlá játra z krocanů a krůt, čerstvá nebo chlazená | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02072699 | 
                    Jedlé droby z krocanů a krůt, čerstvé nebo chlazené (kromě jater) |