Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0207 |
Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072610 |
Maso z krocanů a krůt, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072620 |
Půlky nebo čtvrtky krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072630 |
Celá křídla krocanů a krůt, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072640 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072650 |
Prsa a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072660 |
Spodní stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072670 |
Stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená (kromě spodních stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072680 |
Maso z krocanů a krůt, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072691 |
Jedlá játra z krocanů a krůt, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072699 |
Jedlé droby z krocanů a krůt, čerstvé nebo chlazené (kromě jater) |