Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0203 |
Maso vepřové čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02032911 |
Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02032913 |
Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02032915 |
Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02032955 |
Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, zmrazené (kromě bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02032959 |
Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, zmrazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02032990 |
Vepřové maso, zmrazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich) |