Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.5 01.01.2005 31.12.2005 Produkce

Položka klasifikace:

Maso vepřové ostatní čerstvé,chlazené

Úroveň Kód Název
4 020319 Maso vepřové ostatní čerstvé,chlazené

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0203 Maso vepřové čerstvé chlazené zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031911 Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031913 Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031915 Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031955 Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031959 Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031990 Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 05.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024