| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    0203 | 
                    Maso vepřové čerstvé chlazené zmrazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02031911 | 
                    Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02031913 | 
                    Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02031915 | 
                    Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02031955 | 
                    Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02031959 | 
                    Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich) | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    02031990 | 
                    Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich) |